Reklama

Marynowane mięso Krakus

Schab ze śliwką, karczek po staropolsku i rolada boczkowa - to trzy nowe propozycje mięsnych marynat Krakus produkowanych przez firmę Animex.

Aby podać do stołu pyszne pieczenie, wystarczy godzina. Gotowy półprodukt należy jedynie włożyć do piekarnika i piec przez około 60 minut.

Marynaty mają niepowtarzalny smak. Przyrządzone są według tradycyjnej receptury. Specjalnie dobrane przyprawy sprawiają, że gotowa potrawa jest soczysta i pachnąca.

Przygotowany schab ze śliwką, karczek po staropolsku czy roladę boczkową Krakus można podawać

na ciepło jako danie główne i na zimno - jako przystawkę lub do kanapek.

Marynaty Krakus pakowane są w praktyczne, rodzinne porcje - dla 3-4 osób.

Ceny za 1 kg:
schab ze śliwką - 19,99 zł
karczek po staropolsku - 15,99 zł
rolada boczkowa - 14,99 zł

INTERIA.PL
Dowiedz się więcej na temat: rolada | schab | mięso
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Strona główna INTERIA.PL
Polecamy